Home Proefpakketjes Gratis Babydoos Ouders van Nu
 
Gratis Babydoos Ouders van Nu
woensdag 01 juli 2015 14:00

Gratis Babydoos Gratis Ouders van Nu Zwanger Box en de Baby Box
Ben je zelf zwanger of ken je iemand die zwanger is? De Zwanger Box en de Baby Box van Ouders van Nu zijn vernieuwd. Vraag nu gratis een zwangerschapsdoos en babydoos aan bij Ouders van Nu! Beide babydozen kun je ophalen bij Etos. Je ontvangt hiervoor een speciale ophaalkaart.

Gratis Babydoos Ouders van Nu

Ouders van Nu is als onderdeel van Sanoma verantwoordelijk voor het verspreiden van de gratis de Zwanger Box en de Baby Box onder aanstaande en jonge moeders. Deze gratis zwangerschapsdoos en baby doos van Ouders van Nu bevatten naast gratis producten om te proberen ook veel informaties over de voor jou belangrijke periode. Profiteer ook tijdens en na de zwangerschap van aanbiedingen die je als zwangere of pas bevallen vrouw goed van pas komen!

Hoe kun je deze babydoos aanvragen?

Wanneer je zwanger bent en je hebt je opgegeven voor deze gratis zwangerschapsdoos en babydoos, ontvang je automatisch bericht wanneer de Zwanger Box voor je klaar staat bij een Etos winkel bij jou in de buurt. Na de bevalling ontvang je de ophaalkaart voor de Ouders van Nu Baby Box. Deze babydoos zit boordevol leuke producten en verrassingen waar je als aanstaande moeder echt iets aan hebt. Dit zijn dus maar liefst 2 babydozen vol met baby en moeder producten.

  • Tot de achtste maand van je zwangerschap ontvang je na het inschrijven: De zwanger special van Ouders van Nu, de Zwanger Box en Baby Box.
  • Vanaf de achtste maand van je zwangerschap ontvang je na het inschrijven alléén nog de Baby Box.

Zwanger Special van Ouders van Nu

De zwangerspecial van Ouders van Nu is hét tijdschrift voor aanstaande moeders. Het staat vol inspiratie en informatie over je zwangerschap, de bevalling en verhalen van aanstaande moeders.Tevens lees je alles over de laatste zwangerschapsmode en babykamer trends. Normaal kost dit tijdschrift €5,95.

Gratis Babydozen Aanvragen
*De inhoud en de waarde van deze babydoos kan variëren.

De voordelen van de gratis zwangerschapsdoos en babydoos van Ouders van Nu zijn:

  • Gratis zwangerschapsdoos en babydoos(De inhoud van de zwangerschapsdoos en babydoos kan variëren);
  • Gratis producten voor jou en je baby;
  • Gratis zwangerspecial van Ouders van Nu t.w.v €5,95
  • Je krijgt als aanstaande moeder maar liefst 2x een babydoos namelijk de Zwanger Box tijdens de zwangerschap en Baby Box na de bevalling;
  • Zowel de Zwanger Box als Baby Box bevatten interessante tijdschriften;
  • De Ouders van Nu Zwanger Box en de Ouders van Nu Baby Box kun je ophalen bij de Etos;
  • Er komt geen hostess meer aan de deur;
  • Naast de gratis babydozen ontvang je per post het magazine Zwanger.

Heb je vragen over de Ouders van Nu Zwanger en/of Baby Box? Dan kun je contact opnemen via 088 – 5500183 (bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 18.00 uur).

Meld je vandaag nog aan voor de Ouders van Nu Baby Boxen